FOOD COURT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 9 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Food Court. Meer weten? Ontdek meer

17 sep 2022 om 19:48 Veruit de slechtste maaltijd die ik ooit heb besteld. Spareribs met bijgerecht bami, maar het was vooral een bord vol bami met 2 ribs. Smakeloos en vet. Ik hoop dat het een grap is, maar nog geen verborgen cameras gevonden. Gratis tip: niet bestellen
9 sep 2022 om 19:36 Koud, smakeloos, slap
28 aug 2022 om 11:19 Helaas heel andere maaltijd gekregen dan ik had besteld. Ook het andere gerecht kwam niet helemaal overeen met de beschrijving (ingrediënten) die erin hadden moeten zitten.
11 aug 2022 om 21:55 Lekker
31 jul 2022 om 12:19 Vreselijk
27 jul 2022 om 23:10 De spareribs waren echt next level. Heerljjk. Maar ik zou het liever al hoofdgerecht zien. Dus 300 gram spareribs in plaats van een bijgerecht.
27 jul 2022 om 23:07 Snelle bezorging, vriendelijke bezorger, goede porties en verrassende smaken! Kleine props ook naar sikkom voor het attenderen op dit restaurant. Ga zeker weer bestellen!
8 jul 2022 om 21:37 My first impression was not like the picture. About the taste was insipid, my dish was rice with chicken but I has noodles? I don't not why, horribly presentation and is so expensive for poor quality of food. Definitely I not recommend to buy here.
8 jul 2022 om 11:05 Het eten viel zwaar tegen. Het leek allemaal 'ffies' opgewarmd in de magnetron. De rijst zat nog in grote klonten aan elkaar en het eten was ondanks de snelle bezorging hooguit lauw. Portie grootte was aan de kleine kant en smaak was 'meh'.